PU News

Monday

22 Oct

Seizoensplanning volledig

4029 Views

Published: 22 Oct 2007

Met veel trots presenteert Percussion Unlimited haar seizoensplanning voor 2008. De vereniging uit Loon op Zand is trots dat zij het komende seizoen aan de complete competitie van CGN zal meedoen.

Daarnaast heeft PU zich ook ingeschreven voor WGI Regional en WGUK Championships in Engeland op 5 april. Kijk in de Agenda op deze site voor het complete schema.

"Het Indoor Percussion Circuit in Europa is groeiende en wij zijn daarbij. Het is een zeer goede ontwikkeling voor de activiteit dat WGI nu ook indoor percussion units in Europa mee laat doen in competitie." aldus voorzitter Rob Beeren.

Percussion Unlimited is van mening dat een circuit opbouwen geen gemakkelijk werk is. Ze waardeert de inzet van CGN, WGUK en WGI zeer. Zij maken het mogelijk om een competitie op te zetten die op allerlei manieren uniek is, met een zeer goed opgeleid juryteam, geweldige lokaties en een zeer vooruitstrevend, maar stabiele organisatie. Percussion Unlimited draagt ook haar steentje bij door de projectmanager Indoor Percussion aan CGN te leveren. Penningmeester Niels Merkx is door CGN gevraagd deze functie op zich te nemen.

Bestuur en Leden van Percussion Unlimited zijn zeer trots dat zij deel uitmaken van de groeiende activiteit in Europa.