PU News

Sunday

9 Feb

The One scoort in Aalsmeer

4247 Views

Published: 09 Feb 2014

Na een succesvol verlopen try out, was het moment daar om voor het eerst de show op de wedstrijdvloer te brengen. The One werd door publiek én jury goed ontvangen, wat resulteerde in een mooie eerste score.

PU training


De dag begon in een gymzaal in Amstelveen, niet ver van de wedstrijdlocatie in Aalsmeer. De basis voor de dag werd twee weken geleden al tijdens het repetitieweekend van de try out gelegd, maar toch moest iedereen weer even wennen aan het feit dat het de eerste contestdag was.

Na een stabiele run, vertrok Percussion Unlimited vol vertrouwen richting de hal in Aalsmeer. Het percussion deelnemersveld is dit jaar groter dan ooit. Met een gegroeide A-class en gerenomeerde tegenstanders in de Open-class waarin PU deelneemt, was het in de hal waar de units moesten omkleden en warm-uppen passen en meten.


PU show


PU trad voor het eerst op in het nieuwe uniform. Een uniform dat de basis zal vormen voor meerdere thema-shows te komende jaren en de unit een mooie krachtige uitstraling geeft.

De show die de unit uit Loon op Zand vervolgens op de mat legde kan betiteld worden als: stabiel, energiek en overtuigend. Uiteraard zijn er nog genoeg dingen om te cleanen en uit te werken. Maar, leden en staff zijn erg blij dat er een stevige basis staat voor een mooi eindproduct.

Via de CGN-videovault kun je een stuk van de show bekijken.

Het eerste optreden van The One werd door de jury beloond met een score van 80,25. De hoogste eerste score voor Percussion Unlimited ooit.

Scores contest Aalsmeer Open-class:

81.45 - European X
80.25 - Percussion Unlimited
78.7 - Beatrix
78.6 - Jubal