PU News

Tuesday

17 Mar

Nieuwe Majestic-carrier voelt goed

4547 Views

Published: 17 Mar 2015

Hij is lichter, sluit beter aan op het lichaam en maakt de muzikant wendbaarder. Het nieuwste type carrier van Majestic percussion wordt in de praktijk getest tijdens het 2014-2015 seizoen van Percussion Unlimited. Tot tevredenheid van de gebruiker.

Majestic percussion zoekt altijd naar vernieuwingen en verbeteringen op het gebied van slagwerk. Al een paar seizoenen speelt PU tot volle tevredenheid op de vernieuwde indoor percussion instrumentenserie van Majestic. De slagwerkunit is erg te spreken over deze nieuwe ontwikkeling op het gebied van draagcomfort.

"Wij doen aan topsport en dat kan alleen als onze leden de instrumenten goed kunnen dragen. Deze carrier helpt daar absoluut bij", aldus een enthousiast bestuurslid Bert Bouwhuis. Het gaat in dit geval om de nieuwste tenor-carrier, de MVQD-S, die verkrijgbaar is in de de kleur zwart en zilver.


Benieuwd naar de vele mogelijkheden van het nieuwe type carrier? Neem contact op met Majestic Holland (info@majestic-percussion.com). De carrier zelf uitproberen kan tijdens de Frankfurter Musikmesse van 15 t/m 18 april (stand 3.0 B70) in Duitsland of kom langs bij de Majestic stand tijdens de CGN finals in Eindhoven.

Benieuwd naar meer innovaties van Majestic percussion? Download dan ook de speciale Majestic-app voor je smartphone!