PU News

Tuesday

14 Apr

Nieuwe website, meer beeld en dichterbij

4496 Views

Published: 14 Apr 2015

Met trots presenteert Percussion Unlimited haar nieuwe website. Een nieuw uiterlijk, maar ook veel nieuwe mogelijkheden maken deze website tot een plezier om in de gaten te houden.


De nieuwe site is inmiddels de vijfde in een rij van eerdere websites waarmee de indoor percussion groep haar volgers wil informeren. Zoals altijd staan de activiteiten van de groep ook nu weer centraal, maar dit keer heeft onze PU-Academy een belangrijke plek gekregen en zal de alumni organisatie verder worden vormgegeven.

website

Naast informatie, is de nieuwe website vooral bedoeld om bezoekers PU te laten beleven. Zo neemt onze Twitterfeed een belangrijke plek in, zie je de meest recente video's op de homepage en zijn andere social-media activiteiten net zo belangrijk geworden als ons reguliere nieuws.

De website is ook makkelijk te bekijken via je mobiele telefoon. Er worden nog een paar aanpassingen gedaan zodat ook de mobiele versie er helemaal tip top uitziet. Vragen over onze nieuwe website of over onze andere activiteiten? Mail naar info@percussionunlimited.org.