PU News

Sunday

7 Jun

Veel talent op open repetitie

4965 Views

Published: 07 Jun 2015

Moe, bezweet en voldaan. Alle deelnemers aan de open repetitie kijken tevreden terug en vooruit: het nieuwe seizoen belooft veel goeds.
 

Snares

 

Traditioneel trapt Percussion Unlimited het nieuwe seizoen altijd af met de open repetitie. Zondag heeft de unit tijdens de seizoenspremiere kennis mogen maken met een hoop nieuw talent. Met een voor PU ongekend grote bezetting van bestaande en potentiële leden in alle lijnen is er een begin gemaakt aan de warm-ups voor het nieuwe seizoen.

 

Tijdens de sectierepetities was het hier en daar even wennen voor mensen die op nieuwe plekken stonden. Zo wisselden spelers binnen PU van instrument, of was het ook even wennen om in een snareline van negen spelers te spelen. Aan het eind van de dag viel alles op zijn plek tijdens het ensemble. In een volle zaal, in tropische temperaturen, werd hard gewerkt en het gezamenlijke resultaat liet zien dat de unit nu al grotere stappen kan zetten dan afgelopen seizoen.

 

Cymbals

 

Kon je er vandaag niet bij zijn maar heb je wel interesse? Neem contact met ons op via info@percussionunlimited.org en informeer naar de mogelijkheden. Wees snel, want we zitten bijna vol!