PU News

Sunday

25 Oct

Bergen werk verzet tijdens music camp

4778 Views

Published: 25 Oct 2015

Percussion Unlimited heeft bergen werk verzet tijdens het eerste camp van het 2015/2016 seizoen. Voor het eerst is het volledige showprogramma in zijn geheel gespeeld.

pit

"Het music camp is voor mij het leukste gedeelte van het seizoen", zegt vibe-speler Anita. "Ik houd namelijk van het instuderen van nieuwe muziek. De nootjes van de show bevallen mij erg goed en ook het thema vind ik dit jaar weer erg gaaf."

snares

Het music camp startte traditioneel op vrijdagavond. Vanuit het hele land kwamen de leden naar Sliedrecht om het voorseizoen af te sluiten. Het eerste deel van het seizoen neemt PU altijd ruim de tijd om basistechnieken en de nieuwe showmuziek te behandelen. Het camp is daarin een mijlpaal omdat dan een belangrijke basis wordt gelegd voor de rest van het seizoen.

cymbals

Op zaterdag werd van 10:00 uur 's ochtends tot 22:00 gerepeteerd in het clubhuis van Showkorps Wilhelmus. Op zondag zette de unit de puntjes op de 'i' en sloot het camp af met een muzikale run van de show. Na dit weekend trekt Percussion Unlimited weer de gymzaal in nabij Den Bosch om te werken aan het visuele gedeelte van het programma.