PU News

Saturday

27 Feb

Kou, wind, tranen en publiek op de banken in Almere

5542 Views

Published: 27 Feb 2016

De dag begon vroeg in Flevoland. Na een avondrepetitie op vrijdag in Engelen, bij Den Bosch, maakte PU zich op voor de eerste van twee optredens. Voor het eerst waren alle  indoor percussion units die dit seizoen aan de competitie meedoen aanwezig.

 

warm up


Het werd een mooie krachtmeting en het is goed om te zien dat er elk jaar weer groei zit in onze slagwerkactiviteit. Het prelimsoptreden was de beste van Percussion Unlimited tot nu toe. De ochtendshow van de unit werd beloond met een vierde plaats, met een score van 78,35.

show

De middag werd door PU gebruikt om te repeteren in de Almeerse buitenlucht. Ondanks een heerlijk zonnetje, stond er veel wind en was het koud. Desondanks kon de unit muzikaal veel punten verbeteren, waardoor met veel vertrouwen richting het laatste optreden van de dag werd toegeleefd.

lot

Een intensieve dag werd afgesloten met een dito optreden. Alles wat PU in de ochtend nog achterwege liet, stortte de unit 's avonds uit over de honderden aanwezigen op de tribune. Met tranen bij het publiek en een staand applaus als resultaat. Met een energiek en geconcentreerd optreden beloonden de leden zichzelf voor een lange dag hard werken. Met een score van 82,4 kroonde PU zich tot derde van de dag.

Het weekend is voor de slagwerkers nog niet ten einde. Zondag staat een repetitiedag op het programma waarin PU opnieuw de nodige stappen hoopt te maken richting het volgende optreden in Franeker op zaterdag 5 maart.