PU News

Wednesday

21 Sep

PU vindt nieuwe repetitielocatie

5578 Views

Published: 21 Sep 2016

Afgelopen repetitie heeft PU voor het eerst gerepeteerd in de gebouwen van het voormalig Christelijk Showkorps Gorcum. Hier kan de unit zich in alle rust verder voorbereiden op het komende indoor percussion seizoen.

 

nieuwe locatie 2


Percussion Unlimited repeteerde tot nu toe de helft van het jaar in het pand van muziekvereniging Wilhelmus in Sliedrecht. Helaas is daar grote schade aan het pand ontstaan en is een flinke verbouwing noodzakelijk, waardoor PU snel op zoek moest naar een nieuwe locatie.

nieuwe locatie

 

De unit is door heel veel mensen geholpen om een nieuwe plek te vinden. Daarvoor wil het bestuur iedereen hartelijk danken. Uiteindelijk vindt PU het belangrijk dat leden uit heel het land deel kunnen nemen aan de indoor percussion activiteit. Daarom is er voor een centrale locatie in het land is gekozen.


In november duikt Percussion Unlimited alweer de gymzaal nabij Den Bosch in, om aan het visuele gedeelte van de show te beginnen. Houd onze website de komende maanden in de gaten voor updates rond onze nieuwe show.