PU News

Sunday

18 Dec

PU-lid opnieuw naar Amerika, een stapje hogerop

1653 Views

Published: 18 Dec 2016

PU pit-sectionleader Boudewijn Lamper heeft een plek bemachtigd in het frontensemble van Crossmen drum & bugle corps uit San Antonio, in de Amerikaanse staat Texas. Na een eerste zomer bij de Oregon Crusaders is dit voor boudewijn een stapje omhoog.


Boudewijn was de afgelopen drie weken in de Verenigde Staten voor audities. Na een zomer op vibrafoon, speelt hij komende zomer op zijn favoriete instrument; de marimba.

"Vanaf 2014 ben ik al betrokken geweest bij het Crossmen-auditieproces", vertelt een tevreden Boudewijn. "Ik ben blij dat ik nu eindelijk een spot binnen heb. Daarnaast is marimba mijn favoriete instrument in de pit, dus dat is dubbel vreugde."

"Afgelopen drie weken ben bij een vriend die ik ken van vorige zomer bij Oregon Crusaders gebleven in Houston", vervolgt hij. "Ik kon net als vorig jaar terecht bij Texas Southern University om marimba te spelen doordeweeks. Het was fijn weer bekende gezichten te zien bij alle camps."

Leden, staff en bestuur van Percussion Unlimited feliciteren Boudewijn met zijn prestatie. Dit seizoen is Boudewijn naast pit-sectionleader ook verantwoordelijk voor de muzikale ontwikkeling van de Percussion Unlimited pit-sectie.