PU News

Sunday

12 Feb

PU knalt naar de bodem in Wijchen

5483 Views

Published: 12 Feb 2017

Het woord op zichzelf maakt bij iedereen die daarmee bekend is een apart en extra stuk energie los. Het is 11 februari en voor het eerst dit seizoen mag PU het product ‘Into the Deep’ op een ‘showday’ gaan tonen op een CGN contest, dit keer in Wijchen. Alweer voor het derde jaar op rij trappen we hier het seizoen af en het is inmiddels een vertrouwde plek. 


repetitie

Zoals gebruikelijk op zo'n wedstrijddag gebruiken we de ochtend en een deel van de middag om op onze vaste stek in Empel de hele club extra op scherp te zetten. Doel is om elke keer weer de show te verbeteren. Na een goede run, is de ploeg er klaar voor en wordt snel ingepakt om de reis naar het 45 kilometer verderop gelegen Wijchen te ondernemen.

laden

Eenmaal aangekomen zien we het gebruikelijk proces: spullen uitladen en naar de hal rijden, opbouwen, omkleden, alle instrumenten ‘tunen’, stretching  en om 16.05 de gezamenlijke warm-up. Dat klonk al veelbelovend!

Warm-up

16:30 is showtime. Met dank aan de vloerploeg van The Pride ligt de vloer er snel prachtig bij, waarna de aftrap wordt gegeven voor onze show.

Wijchen show

Die weten we behoorlijk solide neer te zetten en dat resulteert in een waardering door de jury met 77.45 punten. Daar zijn we best tevreden mee, want buiten de première van 'The One' (2014) was dit de hoogste eerste score voor de unit ooit.

Wijchen pit

De jurybespreking levert, naast onze eigen waarnemingen, een hoop nuttige leerpunten op waarmee we komend weekend een heel weekend aan de slag gaan. 25 februari a.s. staan we op de volgende contest: WGI in Almere. We zien je daar graag!