PU News

Saturday

25 Mar

PU grijpt CGN-titel in Eindhoven

6765 Views

Published: 25 Mar 2017

Het was een waanzinnige dag in Eindhoven. Percussion Unlimited heeft de gouden plak weten te bemachtigen en mag zich een heel jaar lang CGN Marching Open Class Champion noemen!

 

warm up 


De laatste dag van het Into the Deep-seizoen begon met een prelims optreden om 14.20. Na een ontspannen warm-up, pakte Percussion Unlimited de vloer in het topsportcentrum in Eindhoven. Vol vertrouwen ging de unit de diepte in.

Ondanks een klein audio-probleempje, zette PU een dijk van een show neer. De goedgevulde tribune genoot zichtbaar van de perfomance en de jury beloonde het optreden met een 85,55. Net als tijdens de WGI Regional in Almere, bleef de unit met deze score de concurrenten deze middag voor. 

score prelims

Voor het eerst sinds 2009 kon de unit de CGN-titel weer grijpen. Toentertijd in de A-class, nu zou een titel in de Open-class de kroon op een seizoen keihard werken zijn.  Onder een heerlijk lentezonnetje besteedde PU de middag om de showmuziek verder aan te scherpen richting de finale. 


Na een gezamenlijk diner, was het voor de leden tijd om de avond te starten met wederom een geconcentreerde warming-up. PU was er meer dan klaar voor.

warm up

Het optreden dat volgde mag betiteld worden als: strak en gecontroleerd. Ondanks het verschil in hal ('s middags werden de prelims afgewerkt in een kleinere hal dan de finals 's avonds) leed de uitvoering van Into the Deep er niet onder.

Pit finals

Het optreden werd door de jury beloond met een score van 86,7 en daarmee bleef Percussion Unlimited de concurenten European-X en GOTmotion ruim voor.Met deze prachtige prestatie sluit PU het Into the Deep seizoen af. Leden, staff en bestuur willen in het bijzonder alle trouwen fans, vrijwilligers en sponsors bedanken voor alle hulp dit seizoen! Speciale dank gaat uit naar Majestic Percussion, Promark drumsticks en Dream Cymbals & Gongs.

Zin gekregen om komend seizoen met ons mee te doen? Dat kan! Kom naar onze open repetitie tijdens Passion for Drums op zondag 9 april en doe mee! Vragen? Mail ons op info@percussionunlimited.org.