PU News

Sunday

4 Feb

PU presenteert: Waiting...

6137 Views

Published: 04 Feb 2018

Met trots presenteert Percussion Unlimited haar 2018 productie.


Waiting Fielddrums

Boodschap
Percussion Unlimited neemt je dit indoorseizoen mee de regen in. Trek een stevige jas aan, of pak je paraplu, want we gaan er het beste van maken.  Want al zit het leven vol tegenslagen, blijf niet wachten tot de ellende voorbij is. Vecht, lach en geniet van het leven, is de boodschap van de show dit jaar.

Na verschillende weekenden intensief repeteren (sinds dit seizoen pas vanaf oktober), is de oudste indoor unit van Europa klaar om weer de vloer op te gaan. "Het is een intensiever seizoen dan andere jaren", vertelt visual Captionhead Myra van Steijn. "Het niveau ligt daarnaast hoger dan ooit en zowel visueel als muzikaal is er goed gewerkt. Een show met veel uitdaging voor de leden."  

Waiting Pit
Hoge ogen?
Dit seizoen betreedt PU de vloer met 26 spelers, de volledige bezetting vind je hier . Na de WGI- en CGN-kampioenschappen van vorig seizoen, hoopt PU dit seizoen weer hoge ogen te gooien met deze bijzondere productie. 'Waiting...' zelf zien? Kom naar één van de wedstrijden! Check alle data in onze agenda.