PU News

Saturday

24 Feb

Monsterscore Almere was het wachten meer dan waard

4136 Views

Published: 24 Feb 2018

Percussion Unlimited haalt een monsterscore op de 2e contest van seizoen; Contest Almere. Lees hier het complete verslag.

warmup

Het was tijdens deze regional (voorheen onder de vlag van WGI) dat PU zich voor het eerst kon meten met de overige deelnemers in de Open Class Indoor Percussion 2018. De dag begon met een voorronde, waarin de 2018 productie 'Waiting...' door een internationale jury werd beoordeeld.

warmup

Die show kreeg van de jury een 80.85. Een mooi resultaat en een sterke verbetering ten opzichte van de eerste wedstrijd van het seizoen in Wijchen.

score

De rest van de dag was de sfeer heerlijk ontspannen. Na de geweldige score van prelims, hebben de leden samen heerlijk geluncht, waarna de middag werd gevuld met sectionals in de ijskoude buitenlucht naast de topsporthal in Almere waar de wedstrijden werden gehouden.

De energie die de groep kreeg van zo'n mooie prestatie in de middag was heerlijk voelbaar tijdens de warm -up voor het avondoptreden. PU was meer dan klaar voor de finals show.

show

Het finalsoptreden was veel beter dan die aan het begin van de dag en kreeg dan ook een betere score: 81.55. Daarmee hield Percussion Unlimited de directe concurrentie op ruime afstand.