PU News

Saturday

30 Mar

Ready for Finals

4556 Views

Published: 30 Mar 2019

Vrijdagavond 29 maart 2019, de laatste repetitie voordat we op finals de strijd aangaan. De groep is gefocust bezig om de laatste details scherp te krijgen. Het is een openbare repetitie en voor deze gelegenheid hebben we beslag kunnen leggen op een fantastische locatie: Sportcentrum Maaspoort in Den Bosch; een prachtige zaal om gasten te ontvangen.


 

Ten opzichte van met de vorige contest is de ploeg uitgebreid met niet minder dan 3 leden, met name om de show visueel nog meer Spark te geven, maar ook om een nog betere kwaliteit van het versterkte geluid te krijgen.

 

Deze avond ontvingen we ook een bijzondere bezoeker. We zijn vereerd met het feit dat Kyle Thomas van D’Addario/ProMark, vanavond bij ons te gast is. D’Addario en met name ProMark zijn al jarenlang trouwe en zeer gewaardeerde sponsors van Percussion Unlimited.  Bovendien is D’Addario ook de hoofdsponsor van de slagwerkdag van CGN United op Zondag 31 maart in Eindhoven.

 

Kyle wilde graag voorafgaand aan Finals kennismaken met de leden en het bestuur van Percussion Unlimited en zien hoe we de laatste hand zouden leggen aan de show. Het bood ons meteen de gelegenheid de toch al sterke banden met D’Addario nog eens goed aan te halen. We hebben goede gesprekken met Kyle kunnen hebben en hij kon met eigen ogen zien hoe ons team de ProMark en Evans producten inzet om er een winnende show van te maken.

 

Maar het belangrijkste was natuurlijk de voorbereiding voor Finals. Met een sprankelende en knetterende run sloten we de avond af en kregen van het aanwezige publiek een daverend applaus. PU is klaar voor finals!