PU News

Wednesday

14 Aug

Percussion Unlimited sluit unieke samenwerking met Visaudio Designs

5146 Views

Published: 14 Aug 2019

Met trots maken wij bekend dat Percussion Unlimited en Visaudio Designs een officiële samenwerking zijn aangegaan. De afgelopen 5 jaar is Visaudio Designs trouwe arrangeur geweest van PU en hebben zij bijgedragen aan onze overwinningen en 3 kampioenschappen op rij (2017, 2018 en 2019).


‘’Deze unieke samenwerking geeft ons als vereniging de kans om ons verder te ontwikkelen op muzikaal en educatief gebied, maar ook zeker op het gebied van publiciteit. Het is een officiële bekroning op de jarenlange succesvolle samenwerking. Zie het als twee partijen die het erg goed met elkaar kunnen vinden en dit nu verzegelen met een ring’’, aldus Anton Verver (voorzitter Percussion Unlimited). 

 

Onze samenwerking is erop gericht om elkaar te helpen door uitgebreide publiciteit voor én over elkaar te schrijven, kennis te delen over alles met betrekking tot indoor percussion en wij streven er beiden naar om het indoor circuit nóg verder te laten groeien. Neem gerust een kijkje op de website van Visaudio Designs.


P.s. kom je ook naar ons play-in camp?