Our Friends

Vrienden van PU

Als onafhankelijke slagwerkgroep biedt Percussion Unlimited leden een unieke manier van slagwerkbeleving. Doordat wij geen onderdeel zijn van een groter geheel, kunnen we flexibel en vernieuwend zijn. Niet voor niets is PU al jaren een innoverende en succesvolle indoor percussion unit, met meerdere kampioenschappen op zijn naam.

pu on the floorUitdagingen
Die status biedt naast veel kansen ook genoeg uitdagingen. Vooral op financieel gebied. Het huren van onze repetitieruimtes en gymzalen, het deelnemen aan wedstrijden, transport en het aankleden van onze showproducties kost jaarlijks veel geld.

Door trouwe sponsors is het mogelijk om de kosten voor onze leden op een redelijk niveau te houden. Maar, om ook de komende jaren sterk en onafhankelijk te blijven hebben we uw hulp nodig.

Word daarom een Vriend van PU en steun ons met een jaarlijkse donatie van €25,- of meer. Als Vriend van PU bieden wij u dan enkele bijzondere privileges:

* U hoeft geen entree te betalen voor de jaarlijkse TRY-OUT.
* U ontvangt van ons twee keer per seizoen een nieuws-update per e-mail.   
* U wordt uitgenodigd voor het afsluitingsfeest aan het einde van ieder seizoen.
* U wordt trotse sponsor van Percussion Unlimited, meervoudig Nationaal en Europees Kampioen Indoor Percussion.

Vriend worden?
Vul het Vrienden van PU aanmeldformulier in en geef aan met welk bedrag u onze vereniging jaarlijks wilt steunen. Mail een kopie of foto van het document naar bestuur@percussionunlimited.org of geef een exemplaar mee aan één van onze leden. Zodra de gegevens zijn verwerkt door de penningmeester bent u officieel een Vriend van PU!

Bent u een ondernemer die Percussion Unlimited graag wil sponsoren? Stuur dan een mail naar bestuur@percussionunlimited.org met uw gegevens en het bedrag dat u maandelijks of jaarlijks wilt sponsoren. U wordt dan met uw logo/bedrijfsgegevens op onze website geplaatst en mag dan van dezelfde privileges gebruik maken als de Vrienden van PU. Mocht u uiteraard zelf wensen hebben n.a.v. uw sponsoring zijn die altijd bespreekbaar.

                                                           Draag ook bij aan de groei van Europa's oudste indoor percussiongroep. Word Vriend van PU!

thanks!

                                                                                Namens alle leden, staff en bestuur alvast hartelijk bedankt!

 


Follow us