PU News

Thursday

16 Jan

Werk in uitvoering!

4464 Views

Published: 16 Jan 2020

Op 8 februari is het alweer zo ver, de 1ste contest voor Indoor Percussion en bij Percussion Unlimited zijn we ons daarvoor keihard aan het voorbereiden. En wát een team gaan we dit seizoen op de vloer brengen! Voor het eerst lopen we met 6 (!) bass drums en hebben we het grootste front ensemble uit onze langjarige geschiedenis! Met wederom een uitdagend muzikaal programma van Visaudio Designs zijn we druk doende de show er visueel in te krijgen op onze vaste repetitiestek in Empel.

Een dergelijk grote groep vraagt ook de aanvoer van een grote verzameling stokken, mallets en vellen voor het nieuwe seizoen. Het was dan ook weer een feest om vanuit D’Addario de Evans en PROMARK producten binnen te krijgen en ook Tims Toms Percussion Products droeg dit jaar weer een steentje bij!

mijn afbeelding

Kortom, wij zijn bijna klaar voor een prachtig seizoen waarin de Open Class naar verwachting een zeer interessante (want internationale!) competitie te zien gaat geven. Op zondag 2 februari a.s. is onze Try-out in de sporthal aan de Meerwijkweg 4 in ‘s-Hertogenbosch. Vanaf 15.00 uur is iedereen welkom om het laatste deel van onze repetities én de Try-out mee te maken. Zien we jou daar ook?! Kun je die datum niet, kom gerust even kijken tijdens onze repetities of de contests op 8 februari in Wijchen, 29 februari in Almere, 28 maart op de CGN Championships in Eindhoven of 29 maart op de Nationale CGN Slagwerkdag.

mijn afbeelding