PU News

Wednesday

28 Jul

PU dankt Jan Steenbekkers

5985 Views

Published: 28 Jul 2021

Bijna 14 jaar waren wij er kind aan huis voor het winterseizoen: de sporthal in Empel waar we steevast onze show instudeerden. Dat kon alleen maar omdat we net zo kind aan huis waren bij Mini Opslag Empel van Jan Steenbekkers, waar we alle instrumenten en toebehoren mochten opslaan.


Jan is voor PU al die tijd een onmisbare en gedreven stille kracht op de achtergrond en voorgrond geweest die mede mogelijk heeft gemaakt dat PU kon functioneren. We kunnen dan ook niet genoeg erkenning en waardering uitspreken voor de rol die Jan in al die jaren voor PU heeft gespeeld, niet alleen voor de opslag, maar ook voor transport naar de sporthal of contest-locaties. En dan mogen we ook nog zijn twee rechterhanden niet vergeten waarmee hij heel wat van onze spulleboel heeft gemaakt en gerepareerd.


Door het feit dat we in de zomer altijd een ‘’zomer locatie’’ hadden voor de repetities betekende het elk jaar twee maal een soort van volksverhuizing waarbij PU een truck vol spullen van zomer- naar winterlocatie moest brengen en omgekeerd.


Met ingang van dit seizoen heeft PU een nieuw onderkomen gevonden bij Show- & Marchingband ViJos in Bussum waar we de mogelijkheid hebben om de zomer- en winter repetities te combineren. Dat betekende dat we in het weekend van 17 juli al onze spullen vanuit Empel moesten overbrengen naar Bussum en een definitief vertrek uit Empel. Om alles in de vrachtwagen te krijgen was een knappe uitdaging maar met de hulp van enkele leden en chauffeur Winand Steenbekkers (broer van Jan) is het toch gelukt. Om in Bussum alles weer in de ruimte te krijgen bleek ook een grote uitdaging maar met een hoop pas- en meetwerk en creativiteit is dat toch gelukt.


PU zit vanaf heden in Bussum!


Daarmee komt helaas ook een eind aan een lange en fijne samenwerking met Jan Steenbekkers… maar vergeten doen we hem nooit meer natuurlijk!


Jan, nogmaals en ten overvloede heel veel dank voor alles wat je voor PU hebt gedaan en betekend!