PU News

Tuesday

8 Sep

PU vindt geweldig nieuw thuis!

6059 Views

Published: 08 Sep 2020

Percussion Unlimited is er in geslaagd om een nieuw onderkomen te vinden en zal per direct intrekken bij Show- & Marchingband ViJos uit Bussum.

 

''Vanaf het eerste contactmoment zijn we zeer warm ontvangen. Soms voel je gewoon direct dat het goed zit en dat je er samen uit gaat komen. De manier hoe wij ontvangen zijn is erg prettig en voelde als thuiskomen. Hiernaast is dit clubgebouw van alle faciliteiten voorzien en gaan we er qua ruimte en flexibiliteit enorm op vooruit'', aldus Mick de Ruiter (staffcoördinator PU).

Ook Esther van Weert (voorzitter PU) geeft aan dat de gesprekken zeer soepel en voorspoedig verliepen: ''We merkten aan alle betrokkenen binnen ViJos dat zij ons graag verder wilden helpen. Niets was te gek en alles was bespreekbaar. Daarnaast kunnen we op allerlei vlakken van elkaar leren en zullen we dus ook op strategisch niveau met elkaar in gesprek gaan''.

Wij zijn ViJos enorm dankbaar voor deze kans en kijken uit naar een zeer prettige samenwerking. In het speciaal bedanken we Johan Bakker (ex PU lid, ere-lid van PU en huidig stafflid bij ViJos) voor het leggen van het contact. Daarnaast bedanken we Aad Meeuwissen (bestuurs- en spelend lid bij ViJos) en Dirkjan Stevens (bestuurslid bij ViJos) voor de prettige gesprekken en het warme welkom!

Verder bedanken we onze vorige locatiebeheerder Ruud Mesman van CSG Gorinchem voor de prettige samenwerking van de afgelopen jaren.